Vielä beta-kehitystilassa oleva palvelu tarjoaa mm. Radio Rockin, Radio Aallon, Loopin, Radio Suomipopin ja Groove FM:n radiosisältöjä ja lisäksi nettiin varta vasten tuotettua sisältöä. Supla mahdollistaa omien soittolistojen rakentamisen ja ohjelmien merkitsemisen, jolloin sovellus muistuttaa käyttäjää uusista jaksoista. Jaksot kuunnellaan sovelluksen avulla suoratoistoperiaatteella, eli niitä ei tarvitse ladata podcasteina.
Palvelun omasta sisällöstä on esimerkkinä Juha Vuorisen ja Tuomas Kyrön Kaunokirjallisuuden karvakuonot. Myös joitakin Nelosen puhepainotteisia tv-ohjelmia, kuten Loirinuotiota, voi kuunnella Suplasta.
Suplan voi ladata Androidille Google Playsta ja iOS:lle App Storesta.
Kommentit (7)
Windows Phone?
Minä lopetan ko. kanavien kuuntelun niin pitkäksi ajaksi kunnes sovellus julkaistaan myös Windows Phonelle.
Windows Phone on jo käytännössä kuollut. Ei sille kannata tehdä nopeaan tahtiin softia koska käyttäjämäärä on niin pieni..
Pian juu.
Softa tekemisen kannalta Windows 10 mobileen siirtyminen ei ongelma, eli toimii siinäkin. ja oli se softa mm. iOSlle tehty.
Eli taustalla varmaan jotain muita syitä.
No voi ajatuksessasi olla ola perää jos katse on suoraan Win 10ssä, vaikka julkista betää sille ei julkaistu (uutisen perusteella).
WP:n lähtölaskenta on hyvässä vauhdissa, mutta Suomessa sillä on silti merkittävä asema. Kansainvälinen markkina-asema on täydellisen irrelevantti 100% paikallisen sovelluksen kannalta.
Termeistä viis, tiedät kuitenkin mistä puhutaan. Lakko jatkuu.
Windows Phonen myyntiluvut ovat laskeneet Suomessa koko ajan ja jopa ennen sitä myynti keskittyi pitkälti malliston alapäähän, joka vaikuttaa sekä kehittäjien mahdollisuuksiin että olettamaan sovelluksen käyttöasteesta.
Tukemalla Androidia ja iOS:a saavutetaan arviolta reilut 80% potentiaalisista käyttäjistä. Kannattaako satsata rahaa viimeisen reilun kymmenen prosentin saavuttamiseksi riippuu ihan palvelusta, usein ei. Ja koska puhelimia uusitaan aika usein, ei ole vaikea nähdä, että noistakin moni vaihtaa seuraavan vuoden tai parin aikana Androidiin tai iOS:iin.
StatCounterin[1] (webbikäyttöaste, ei sama asia, mutta antaa suuntaa) lukujen mukaan WP:n osuus on liukunut huomattavasti parin viime vuoden aikana, eikä näköpiirissä ole muutosta, samaa ennustaa myös WP laitteiden asiakastyyväisyys, Microsoftin maine Suomessa ja puhelinten muuttuminen "ulkomaisiksi".
[1] http://gs.statcounter.com/#mobile_os-FI-monthly-200812-201511
Onko pikkusen paska sovellus? Taitaa olla kun ei ole WP-versiota.