Samsungin Galaxy S III:een verrattuna uuden lippulaivan näyttö on selvä parannus. Full HD -näytössä on yli kaksinkertainen määrä pikseleitä ja PPI-lukemakin on 44 prosenttia korkeampi. S4:n näyttö on lisäksi 25 prosenttia (Automatic Brightness -asetuksella 68 prosenttia) kirkkaampi. Energiatehokkuuskin on 20 prosenttia parempi uuden lippulaivan näytössä. OLED-näyttöjen perisynti, eli liian laaja sävyntoistoala, löytyy myös S4:n näytöstä.
DisplayMaten arvio ja vertailu Galaxy S III:een sekä iPhone 5:een löytyy täältä.
Samsung Galaxy S4:n myynti alkaa Suomessa huomenna.
Kommentit (16)
EI ole ainut osa mikä kerää KIITOSTA.,! ;))
Mikä trolli täällä oikein kiertää kaikissa uutisissa?
Sama apina joka uutisessa - mutta kaikkihan tietää miten apinan käy jos sille ei heitä banaaneita...
Laaja sävyntoistoalahan on toivottava asia, kunhan sitä ei käytetä väärin. Esimerkiksi nykyiset kamerat kykenevät tuottamaan kuvia, joiden sävyala on lähellä todellista värimaailmaa (eli sävyala laaja), mutta tietokonenäytöt (ja tavallisimmat kuvaformaatit) leikkaavat osan sävyistä pois. Antakaa siis meille laaja ja tarkka sävytoisto, sekä ohjelmat ja kuvaformaatit, jotka tukevat tätä sävylalaa. Silloin se mitä näemmä näytöillämme on lähempänä sitä, mitä me näemme ympärillämme.
http://mobiili.fi/2013/04/26/kattava-te...phonea-vastaan/
Mahtavaa... jo 8 kuukautta iPhone 5:n julkaisun jälkeen Samsung sai aikaiseksi lähes yhtä hyvän näytön, DisplayMaten vertailun jos käy tarkemmin läpi, niin useimmassa osa-alueessa jossa Samsungin näyttö saa maininnan "very good" on iPhonella vastaavasti maininta "excellent" ainut alue jossa iPhone näyttää enemmän häviävän, on katselukulma, mutta itse ainakin yleensä katson kännykän näyttöä kohtisuoraan enkä sivusta.
iPhone 5 näyttö ei ainakaan kestä!!. https://www.youtube.com/watch?v=SVo7Cca...be_gdata_player
@7
palikka ei sitten juurikaan englantia ymmärrä :DD
linkittämässäsi videossa nimenomaan hämmästellään iPhonen kestävyyttä, kun se edelleen toimii vaikka näytön lasi onkin säpäleinä, läpikäytyään vasaraniskun, pudotustestin, vesilasiin upotuksen, ja veitsellä hakkaamisen...
Mitäpä luulet, toimisiko SGS 4 samanlaisen kohtelun jälkeen?
Samaa mieltä Ademeion:n (4. viesti) kanssa. Mutta kaipaisin Androidiin, kuten myös yleensäkin Linux:iin, tukea väriprofiileille. Ihmiset käyttävät tablettejaan, kuten minä Galaxy Notea, mm. valokuvien katseluun ja esittelyyn. Ja eniten minua rassaa näytön suhteen sävyjen pielessä oleminen. Pitäisi olla käyttäjällä mahdollisuus kalibroida näyttö.
roottaa se niin pääsee käsiksi noihin säätö mahdollisuksiin :)
Itseasiassa minulla on rootattu. Mutta XDA Developers forumia lukiessa sain sellaisen käsityksen, että näytön kalibrointi oli mahdollista vain Franco's Kernelillä, joka taas ei tue Notea... =/
Vai olenko ymmärtänyt väärin?
Näyttö kestää myös (Gorilla Glass 3) loistavasti,vaikka naarmuuntuukin asfaltille tiputtaessa:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl...e&v=NhXBdEkZENQ
@12
sun pitäisi kyllä tosissaan yrittää parantaa tuota englannin ymmärtämistäsi... tuossakin videossa testaaja nimenomaan hämmästelee sitä että näytön lasi hajosi noinkin helposti, vaikka sen piti olla mukamas entistäkin kestävämpää gorilla glass 3 lasia.
Ja se lasi tuossa videossa ei todellakaan vain naarmuuntunut, vaan meni täysin säröille.
@13 No, perhana @...miksi?.Oot ainakin kova vittuilemaan jne uhoamaan "isänmaallisuuden nimeen" niin kuin nämä muutkin Nokia Lumia pellet.Nimim.Ranvier mukaan lukien.
Sulla on nyt kyllä pahanlaatuinen fiksaatio tuosta Nokiasta... tässäkään ketjussa en ole maininnut Nokiasta mitään, vaan vertasin Samsungin näyttöä iPhonen näyttöön, et sitten ilmeisesti osaa oikein tuota suomenkielistäkään tekstiä tulkita :D
huhhuh tätä keskustelua taas.. Trolli on ilmeisesti syöny taas vähän liian sekavia sieniä..:D
Toivottavasti ovat älynneet parantaa näytön luettavuutta kirkaassa valossa. Ainakin S3:n näyttö on aivan käyttökelvoton ulkoilmassa aurinkoisena päivänä.