Googlen kauppa kuitenkin kasvaa nopeammassa tahdissa ja Sociable.co-sivuston ennusteen mukaan Google Play ohittaa 900 000 sovelluksen rajan ennen huhtikuuta ja sen jälkeen miljoona rikkoutunee mahdollisesti jo kesäkuussa.
Kun yksittäisten sovellusten määrä lähenee miljoonaa, numeroilla ei käyttäjän kannalta ole juuri merkitystä. Innostuneinkaan älypuhelinnörtti tuskin asentaa juuri yli sataa sovellusta ja suuri osa sovelluskauppojen tarjonnasta on erilaisia sovelluksia samaan tarkoitukseen.
Valmistajien kannalta kyseessä on lähinnä kilpailu siitä, kuka saa kutsua kauppaansa isoimmaksi. Nykyisellä Android-laitteiden kasvutahdilla Apple tuskin saavuttaa Googlea ainakaan lukumäärissä. Laadun kanssa pelkillä numeroilla ei ole ollut ikinä mitään tekemistä.
Edit 6.1.2013 17:11 Korjattu miljoonat ja miljardit oikein.
Kommentit (4)
Mitä itse olen huomannut ja minkä varmaan muutkin jo tietävät, on se että näillä luvuilla ei tosiaan ole juuri mitään virkaa.
Monet saman tekijän sovellukset toimivat iOS:lla paremmin kuin Androidilla ja iOS-sovellukset usein saavat myös päivitykset ensin jo pelkästään sen takia, että se on tuottoisampi alusta kuin Android. En silti vaihtaisi Androidin leiristä pois, mutta väittäisin että vaikka Applen App Storessa olisi 50k sovellusta, olisi se silti sisällöltään parempi kauppa kuin Googlen Play.
Jes, miljoona softaa. 800 000 niistä täyttä roskaa (paina nappia ja kuule pieru katsellen kolmea mainosta samaan aikaan), 150 000 toimimattomia, 10 000 ehkä toimivaa hyödyllistä?
No, onhan se silti hieno luku.
Turhia lukuja. Oliko tässä nyt kaikki taustakuvat ja kirjat yms? Ne ois pitäny jättää luvuista jo ajat sitten muutenkin.
ahhh..tätä kateuden määrää!
Huipulla vihdoinkin!
Onnea GOOGLE!