Huaweilta Watch GT 5 -älykellosarja - tarkempi paikannus ja parempi terveys- ja kuntoseuranta

Janne Yli-Korhonen

Huaweilta Watch GT 5 -älykellosarja - tarkempi paikannus ja parempi terveys- ja kuntoseuranta
Huawei julkisti Barcelonassa järjestetyssä HUAWEI Innovative Product Launch -tilaisuudessaan Watch GT 5 -sarjan, joka sisältää tavallisen version lisäksi Pro-version.

Älykellosarja on varustettu teräviin leikkauksiin nojaavalla muotoilulla, kuten edeltäjät eli Watch GT 4 -sarja.

Kummastakin mallista on saatavilla kaksi eri kokoa. Watch GT 5:n saa 41 mm:n ja 46 mm:n koossa ja Watch GT 5 Pron 42 mm:n ja 46 mm:n koossa.

Watch 5:t ovat ruostumatonta terästä, kun taas Watch 5 Pro 42 mm:n materiaali on nanokristallikeramiikkaa ja Watch 5 Pro 46 mm:n titaania.

Hinnat alkavat 269 eurosta ja yltävät 599 euroon. Lanseerauskampanja sisältää tarjouksen, jossa älykellon ostaja saa kaupan päälle FreeBuds 5i -kuulokkeet (arvo 79 €). Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Parannusta on tapahtunut terveys- ja kuntoseurannan osalta. Uusittu TruSense -järjestelmä parantaa terveys- ja kuntoseurantaa päivitetyillä moduuleilla ja algoritmeilla. Kello tehostaa signaalinlukutarkkuutta sydämen sykkeen, veren happipitoisuuden ja hengitysnopeuden mittaamisessa, tarjoten kattavampia seurantatietoja jopa kuntoilun aikana ja vaihtelevissa sääolosuhteissa, Huawei kertoo.

Pro-malleissa on myös EKG-analyysitoiminto, joka toimii elektrodeihin perustuvan EKG-painikkeen avulla.



Kelloissa on Sunflower Positioning -järjestelmä, joka tarjoaa täysin uuden tavan navigoida outdoor-urheilulajeissa entistä tarkemman ja optimoidumman GNSS-seurantamekanismin myötä. Tämä mahdollistaa uudenlaisen juoksu- ja pyöräilykokemuksen kaikissa WATCH GT 5 -sarjan malleissa. HUAWEI WATCH GT 5 Pro -mallit tukevat myös ammattilaistasoista urheiluseurantaa, kuten golfia, polkujuoksua ja vapaasukellusta.

Juoksijoille on tarjolla juoksutekniikan analyysi, joka auttaa säätämään juoksuasentoa paremmaksi. Pro-kelloista löytyy ammattilaistason polkujuoksuominaisuuus, joka tukee segmenttipohjaista navigointia, reitiltä poikkeamisen hälytyksiä, korkeuskäyriä ja kruunukytkimellä säädettäviä zoomattavia karttoja.

Pro-mallissa on myös uusia golf-ominaisuuksia.

Huaweilta löytyy myös maksullinen Huawei Health+ -jäsenyys, joka sisältää muun muassa räätälöityjä harjoituksia ja Stay Fit -suunnitelman. Kellon ostajat saavat jäsenyyden kolmeksi kuukaudeksi ilmaiseksi.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 10 V – hinta laskenut -22%

Sony Xperia 10 V
349 € Elisa
449 € Power
751 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 449 €

Motorola Moto G54 – hinta laskenut -17%

Motorola Moto G54
99 € Gigantti
99 € Power
149 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Apple iPhone 16 Plus – hinta laskenut -15%

Apple iPhone 16 Plus
932 € Summ
1149 € Verkkokauppa.com
1149 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1102 €

Motorola Moto G55 – hinta laskenut -14%

Motorola Moto G55
219 € Gigantti
219 € Proshop
219 € Power

Alin hinta viikko sitten: 254 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.