Googlen Pixel Watch 3 -kellon saa kahdessa koossa - kirkkaampi näyttö, nopeampi lataus ja kehittyneempi juoksun seuranta

Janne Yli-Korhonen

Googlen Pixel Watch 3 -kellon saa kahdessa koossa - kirkkaampi näyttö, nopeampi lataus ja kehittyneempi juoksun seuranta
Google julkisti Pixel-puhelinten lisäksi myös Pixel Watch 3 -kellon, jonka saa nyt kahdessa koossa.

Vaihtoehdot ovat 41 ja 45 millimetriä, ja kummastakin löytyy sekä Wifi- ja LTE-versio.

Pixel Watch 3 tulee saataville Suomessa alkaen 399 euron hinnalla. Tarkemmat hintatiedot ja saatavuuden näet täältä.

Kaksi kokoa, kirkkaampi näyttö

Näytöt ovat kehittyneet Pixel Watch 2 -malliin nähden. Pixel Watch 3:n Actua-nimeä käyttävä AMOLED LTPO -näyttö yltää jopa 2000 nitin kirkkauteen, mutta kirkkaus myös laskee vain 1 nitiin, kun tarve vaatii. Näytön virkistystaajuus myös vaihtelee 1-60 hertsin välillä.

Näytön lisäksi ohjaaminen tapahtuu kruunupainikkeen ja sivupainikkeen avulla.



Aina päällä olevan näytön kanssa akunkesto yltää jopa 24 tuntiin ja virransäästötilassa virtaa riittää 36 tunniksi. Akun latausnopeus on parantunut edeltäjään nähden, sillä nyt pienempi malli latautuu täyteen 60 minuutissa ja isompi 80 minuutissa.

Kellon tehoista vastaa Snapdragon W5+ Gen 1 -piiri, jonka parina on 2 gigatavua RAMia ja 32 gigatavua tallennustilaa. Teknisiin ominaisuuksiin lukeutuvat Bluetooth 5.3, Wifi, NFC, Ultra-wideband ja GPS.

Pixel Watch 3:n kotelo on 100-prosenttisesti kierrätettyä alumiinia, ja laite on saanut 5 ATM- ja IP68-luokitukset.

Käyttöjärjestelmänä hyödynnetään uutta Wear OS 5.0 -versiota. Se tuo mukanaan kattavat juoksuominaisuudet.

Ominaisuudet auttavat juoksutreenin suunnittelussa, suorittamisessa ja kehittämisessä. Voit luoda monenlaisia juoksutreenejä, joihin sisältyy ajoitettuja lämmittelyjä ja jäähdyttelyjä. Voit määrittää tavoitteet tahdille, sykkeelle, ajoille ja matkoille – ja jopa intervalliharjoitteita toistoineen, Google kertoo.

Juostessasi Pixel Watch 3 seuraa juoksuasentoa käyttämällä kehittynyttä liikkeentunnistusta ja koneoppimista. Ne näyttävät yksityiskohtaiset tiedot esimerkiksi askeltiheydestä ja -pituudesta sekä pystysuorasta vartalonliikkeestä, jolloin pystyt parantamaan juoksusuoritusta. Fitbit- sovelluksen uusi juoksupaneeli näyttää esimerkiksi viikoittaiset kilometrimäärät, parhaat tulokset ja yksityiskohtaisen analyysin juoksutreeneistä. Siten voit seurata suorituskyvyn kehittymistä ajan mittaan.

Osittain Fitbit tarjoaa ilmaista sisältöä, mutta maksullisella Fitbit Premiumilla saa treenaamisesta personoidumpaa, sillä se tarjoaa tekoälyn tuottamia räätälöityjä juoksusuosituksia. Watch 3:n mukana saa puoli vuotta ilmaista Premium-jäsenyyttä.

Pixel Watch 3 auttaa optimoimaan treenaamista palautumistason ja kardiokuorman seurannalla. Näin kuntoilusta saa tasapainoista korkealla suorituskyvyllä, mutta ilman ylirasitusta.

Kardiokuorma näyttää, miten kovaa sydämesi työskentelee. Sen avulla voit verrata rasitustietoja koko päivän ajalta treeniaikatauluihin. Saat kullekin päivälle kardiokuormatavoitteen, joka perustuu palautumistasoihin. Tavoite auttaa tasapainottamaan palautumista, vähentämään loukkaantumisriskiä ja parantamaan tuloksia.


Pixel Watch 3 toimii yhteen muiden Googlen ekosysteemin laitteiden kanssa. Sillä voi esimerkiksi ohjata Google TV:tä ja käydä kahdensuuntaista keskustelua Nest Camin kanssa vaikkapa postia tuovan lähetin kanssa.

Pixel Watch 3 pystyy tunnistamaan sydänpysähdyksen ja tällaisessa tilanteessa se hälyttää automaattisesti apua. Se tulee saataville Pixel Watch 3:ssa syyskuussa useissa Euroopan maissa.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto G04 – hinta laskenut -19%

Motorola Moto G04
79 € Elisa
93 € Dustin Home
99 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 97 €

Motorola Edge 40 Neo – hinta laskenut -18%

Motorola Edge 40 Neo
249 € Gigantti
304 € BIGBOX.FI
329 € Power

Alin hinta viikko sitten: 303 €

Nothing Phone (2) – hinta laskenut -18%

Nothing Phone (2)
449 € Verkkokauppa.com
449 € Proshop
549 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 549 €

Motorola Moto E13 – hinta laskenut -14%

Motorola Moto E13
59 € Gigantti
89 € Power
89 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 69 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.