Koska kyse on ZTE:stä, niin tajunnan räjäyttäviä speksejä ei ole tiedossa. Luuri on ominaisuuksiltaan melko tavanomainen älypuhelin eli siitä löytyy gigahertsin suoritin, 512 megatavua keskusmuistia, neljä gigatavua tallennustilaa, LED-salamalla varustettu viiden megapikselin kamera ja WVGA-tason 4,3 tuuman kosketusnäyttö. Mukana ovat myös Wi-Fi, Bluetooth ja GPS.
Mango toi Windows Phone -puhelimiin tuen videopuheluille, mutta ZTE on päättänyt jättää Taniasta etukameran kokonaan pois, joten ominaisuus ei ole käytettävissä.
Puhelinta esiteltiin China International Communications Exhibition 2011 -tapahtumassa. Lähteet eivät paljasta ZTE Tanian hinta- ja saatavuustietoja.
Kommentit (12)
Voi odottaa ZTE Blade mukaista hinnoittelua, speksit aika lailla samat paitsi näyttö vain isompi. Alle 200 euroa.
Mutta,missä on Nokian WP Mango??. =(
Vaikka ihan tarkkoja speksejä ei olekaan, väittäisin että hinta pakostikin painuu yli Bladen. Syinä isompi näyttö ja parempi kamera. Lisäksi Windows Phone 7 speksin saavuttaakseen pitäisi CPU:n ja GPU:n olla ihan eri luokkaa.
Karkeasti voisi sanoa, että Blade on raudaltaan verrattavissa iPhone 3G:hen ja N8:aan (poislukien kamera), Tania iPhone 4:aan ja N9:aan.
Veikkaanpa että näytössä on säästelty. Luultavasti joku kehnohko TFT-näyttö.
@uutinen
>Mango toi Windows Phone -puhelimiin tuen videopuheluille,
>...
>joten ominaisuus ei ole käytettävissä.
Onko tämä tieto, vai ihan omaa keksintöä? Tuntuisi oudolta että videopuhelu ominasuus olisi jätetty pois.
No hei jos siinä ei ole edessä kameraa, niin hankalaksi menee. Kuinka moni teistä oikeasti käyttää videopuheluita?
Skypessä käytäisin videota jos luuri sitä tukisi. Nykyisellään vain koneella on web kamera kovassa käytössä.
Varsinaiset videopuhelut nyt ovat nolosti epäonnistuneet..
6@
>No hei jos siinä ei ole edessä kameraa, niin hankalaksi menee.
Kuka nörtti sitä omaa rumaa naamansa haluaa näyttää ? ja monessa videopuhelukäyttökohteessa riittää että näkee sen mitä toinen lähettää.
Ja laitteessa on kuitenkin kamera takana, joka usein parempilaatuinen ja monessa laitteessa mahdollista käyttää videopuheluissa.
>Kuinka moni teistä oikeasti käyttää videopuheluita?
Ilmeisesti niin tärkeä että videopuhelu tuen puuttuminen ylitti uutiskynnyksen.
Minä ainakin käytän ja tulkit käyttävät, onhan sellainen viittomakielinen yhteisö ja ulkomaillakin. Se siitä videopuheluiden vähättelyistä.
Kyllähän tuolle videopuheluominaisuudelle oma (pienehkö) käyttäjäkuntansa löytyy. Mutta hyvä, että edes joku puskee ulos näitä halpaluureja, nyt kun Nokia on tällä osa-alueella eksyksissä.
Ja vaikeata tulee Nokialle, sieltä kun kerrottiin, että valttikorttina käytetään kilpailukykyistä hinnoittelua. Tämä ehkä toimii naurettavan ylihintaista iPhonea vastaan, mutta ZTE:n kanssa kilpaileminen hinnassa on varmasti melkoinen haaste. Elleivät viimeisetkin suomalaiset työntekijät lennä pellolle ja pääkonttori siirry Aasiaan.
Pienehkölle? 170 miljoonaa vk:tä käyttäjiä?
@11 Onko siis videopuheluilla 170 miljoonaa vakituista käyttäjää? Tuosta on paha sanoa, onko se isokin osuus kokonaiskäyttäjistä. Absoluuttisesti suuri määrä, mutta mitäs se on suhteellisest; en osaa sanoa. (470 miljoonaa älypuhelimen aktiivista käyttäjää [2010] löysin, eli n. 36%?)
Mutta linkkiä lukuihin ehdottomasti, mielelläni olen tässä asiassa väärässä.