Tämän hetken paras kännykkätarjous? Googlen uudet Pixelit jopa -42%

Petteri Pyyny
23. lokakuuta, 2024 9:15

Googlen syyskuussa julkaisemat Google Pixel 9 -sarjan kännykät ovat samalla ensimmäiset Pixel-puhelimet, joita myydään virallisesti myös Suomessa.
Aiemmin Pixeleitä on ns. harmaatuotu Suomeen jälleenmyyntiin, mutta Pixel 9 -malliston myötä Google ryhtyi myymään mallistoa Suomessa myös virallisten jälleenmyyjien kautta.

Uutuuksia pidetään yleisesti yksinä parhaista moderneista Android-puhelimista, eräänlaisina Googlen luomina malliesimerkkeinä siitä, millainen Android-puhelimen pitäisi olla. Pixel 9 -malleissa on monelle potentiaaliselle ostajalle vain yksi paha ongelma: hinta.
Malliston edullisinkin malli, Pixel 9, maksaa tällä hetkellä noin 900 euroa. Joten aivan kaiken kansan kännykästä on vaikea Pixeleiden yhteydessä puhua.

Mutta myyntiä vauhdittaakseen Google on polkaissut jälleenmyyjien kanssa pystyyn ennennäkemättömän alennuskampanjan. Tarjolla alennuskampanja tosin vaatii hieman tavallista enemmän vaivannäköä, mutta on ehdottoman hyvä.

Kaksi jälleenmyyjää: DNA ja Gigantti tarjoavat molemmat lisävaihtohyvitystä kaikkiin Pixel 9 -malleihin, joka on arvoltaan 400 euroa.

Mistä on kyse?

Toimittamalla minkä tahansa toimivan kännykän DNA:lle tai Gigantille, samalla kun ostaa itselleen minkä tahansa Pixel 9 -mallin, yhtiö hyvittää puhelimesta vähintään 400 euroa ylimääräistä sen päälle, mitä yhtiö hyvittäisi puhelimesta tavallisesti.

DNA kertoo sivuillaan, että kaikki toimivat puhelimet hyväksytään kampanjaan, eli myös se piironginlaatikosta löytynyt muinainen Nokian halko, jos se vain vielä lähtee päälle. Muinaisimmista kännykkämalleista yhtiö hyvittää yhden euron, mutta päälle lyödään joka tapauksessa luvattu 400 euron alennus.

Vaihdossa tuotavan kännykän kanssa edullisin Google Pixel 9 -puhelin, 128 gigatavun tallennustilalla, maksaa DNA:n kautta hankittuna korkeintaan 538 euroa. Alkuperäinen hinta on siis 939 euroa ja siitä vähennetään edellä mainittu 401 euroa. Jos vaihdossa vie uudemman puhelimen, hinta tippuu tietysti enemmänkin - tosin korvaukset eivät ole kovin kaksisia, sillä esimerkiksi mainiosta OnePlus Nord 3:sta DNA antaa hyvitystä vain 10 euroa. Eli itse veisimme vaihdossa sen laatikonpohjalta löytyneen 10 vuotta vanhan puhelinvanhuksen.

DNA:n tarjouslinkit alla:

Google Pixel 9 (128GB), 538 euroa
(Pixel 9 hinnat muissa kaupoissa)

Google Pixel 9 (128GB), 538 euroa
(Pixel 9 hinnat muissa kaupoissa)

Google Pixel 9 Pro (128GB), 748 euroa
(Pixel 9 Pron hinnat muissa kaupoissa)

Google Pixel 9 Pro XL (128GB), 848 euroa
(Pixel 9 hinnat muissa kaupoissa)

Google Pixel 9 Pro Fold (256GB), 1588 euroa
(Pixel 9 hinnat muissa kaupoissa)



Emme tiedä, kuinka paljon tuotteita on DNA:lla varastossa tai sitä, loppuuko kampanja, kun tarjoustuotteet on loppuunmyyty. Lisähyvitys-kampanjan päättymispäiväksi mainitaan yhtiön sivuilla 10.11.2024.

DNA:n mukaan puhelimen voi ostaa netistä (täydellä hinnalla) ja sen jälkeen viemällä vaihtoon tarkoitetun puhelimen DNA:n kauppaan, josta hyvitys maksetaan tilille. Vaihtoehtoisesti vaihtopuhelimen kanssa voi kävellä suoraan liikkeeseen ostamaan itselleen Pixelin, jolloin alennus lasketaan paikan päällä.

Gigantilla vaihtohyvityksen saadakseen puhelin on pakko ostaa paikan päältä. Lisäksi myös Elisa tarjoaa hieman vastaavaa kampanjaa, mutta yhtiö ei anna puhelimista riihikuivaa rahaa. Sen sijaan Elisalla Pixel pitää ostaa täydellä hinnalla ja vaihtoluurista saa itselleen Elisan 400 euron lahjakortin.

Mainittakoon, että Pixel 9 -malliston Android-päivitystuki on myös erittäin pitkä, sillä Pixel 9 -malliston luvataan saavan Android 22 -päivityksen, jonka pitäisi ilmestyä vuonna 2031.

Kyseessä ei ole DNA:n tai Googlen maksama artikkeli, vaan mielestämme tarjous on vain yksinkertaisesti erittäin hyvä. Linkit sisältävät yhteistyökumppaneidemme linkkejä, joiden klikkauksesta saamme pienen korvauksen - ilman, että tuotteiden hinnat muuttuisivat.

Lue myös nämä
Tägit
Android Google Pixel tarjoukset
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.