Fonum vaihtaa nyt iPhone-puhelimiin edullisemman, mutta heikomman LCD-näytön OLEDin sijaan

Janne Yli-Korhonen
2. lokakuuta, 2024 18:53

Kotimainen puhelimien korjaukseen, kierrätykseen ja käytettyjen puhelinten myyntiin keskittyvä Fonum lanseerasi uuden edullisen näytönvaihtopalvelun iPhoneille.
Normaalisti uudemmat iPhonet käyttävät OLED-näyttöjä, jotka ovat laadukkaampi ja samalla kalliimpia, mutta nyt Fonum laittaa Applen kännykkään asiakkaan halutessa edullisemman ja samalla heikkolaatuisemman LCD-näytön.

LCD- ja OLED-näytöillä on teknisiä eroja, kuten katselukulma, näytön kirkkaus ja akun virrankulutus.
Vaihtoehto tuotiin tarjolle, sillä Fonumin kuluttajatutkimuksen mukaan puolet suomalaisista jättää rikkinäisen puhelimen näytön korjaamatta hinnan takia.

Hinta onkin LCD-näytönvaihdon merkittävin etu. Fonumin mukaan esimerkiksi OLED-näyttö iPhone 15 Pro Maxiin maksaa 539,99 euroa, kun taas LCD-näyttö maksaa 199,99 euroa.

LCD-näytön saa vaihdettua iPhone 12-15 -sarjan puhelimiin.

"Fonumin tavoitteena on tarjota kaikille mahdollisuus puhelimien korjaamiseen ja laitteiden käyttöiän pidentämiseen, ja uusi edullinen näytönvaihtopalvelu on merkittävä askel tähän suuntaan", Fonumin toimitusjohtaja Saku Anttila kertoo.


Kaikissa Fonum-liikkeissä on saatavilla testikappale LCD-näytöstä, jotta asiakas voi itse tutustua uuteen vaihtoehtoon ennen ostopäätöstä.

Fonumin uusi vaihtoehto tarkoittaa, että pian käytettyjen puhelinten markkinoilla voi tulla vastaan LCD-näytöllä varustettu uudempi iPhone, jonka pitäisi olla edullisempi kuin OLED-näytöllä varustettu vastaava puhelin.

Lue myös nämä
Tägit
OLED LCD-näyttö huolto näyttö Apple iPhone Fonum
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.