Erinomainen, elokuussa julkaistu OnePlus Nord 4 nyt halvemmalla kuin kertaakaan aiemmin

Petteri Pyyny
20. syyskuuta, 2024 19:19

Elokuun alussa myyntiin tullut OnePlussan uusin "oikea Nord" eli OnePlus Nord 4 on nyt ensimmäistä kertaa julkaisunsa jälkeen reippaassa alennuksessa.
Annoimme Nord 4:lle arvostelussamme heinäkuun lopulla arvosanaksi 4,5 tähteä viidestä ja tuolloin yksi pientä moitetta aiheuttanut kohta oli puhelimen hinta.

Myyntiin tullessaan puhelin maksoi 499 euroa ja nyt sen saisi omakseen satasta halvemmalla, 399 eurolla.

OnePlus Nord 4 hinnat:

Katso kaikkien kauppojen hinnat
hinnat päivitetty 21.9.2024


Kehuja annoimme akkukestosta, laadukkaasta pääkamerasta ja pitkästä päivitystuesta. OnePlus lupaa luurille neljä suurta Android-päivitystä, eli viimeinen iso Android-päivitys olisi vuonna 2027 julkaistava Android 18. Tuon jälkeenkin puhelin tulee saamaan vielä tietoturvapäivityksiä vuoteen 2030 saakka.

Hinnan solahtaessa enemmän kohdalleen, on Nord 4:ssa enää hyvin vähän moitittavaa: lähinnä hintaluokassaan kehnohko selfie-kamera sekä se, että puhelimen mukana ei toimiteta laturia, vähän närästävät.

Tarjouksessa oleva malli on 12 gigatavua käyttömuistia ja 256 gigatavua tallennustilaa sisältävä versio Nord 4:sta.

Valinnanvaikeutta aiheuttaa kuitenkin omalta osaltaan OnePlus 12R, joka tavallaan asettuu hieman Nord 4:n yläpuolelle teknisisltä ominaisuuksiltaan - joskin kummassakin on jotain parempaa kuin toisessa. Vielä hankalammaksi valinnan tekee se, että myös OnePlus 12R:ää on myyty viime aikoina samalla, 399 euron hintalapulla - joskin tarjoukset ovat sen osalta jo loppuneet ja 12R maksaa tällä hetkellä 499e.


OnePlus 12R hinnat:

Katso kaikkien kauppojen hinnat
hinnat päivitetty 21.9.2024



Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Lue myös nämä
Tägit
OnePlus tarjoukset
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.