Suomalainen HMD toimii jatkossa FC Barcelonan virallisena matkapuhelinyhteistyökumppanina

Janne Yli-Korhonen
22. elokuuta, 2024 12:50

Suomalainen Human Mobile Devices (HMD) toimii jatkossa FC Barcelonan yhteistyökumppanina.
Alustavan kolmivuotisen sopimuksen myötä Human Mobile Devices on FC Barcelonan maailmanlaajuinen kumppani ja FC Barcelonan virallinen matkapuhelinyhteistyökumppani. Jalkapallon lisäksi kumppanuus näkyy myös esimerkiksi kori- ja käsipallojoukkueissa.

Yhteistyöllä halutaan lisätä tietoisuutta Human Mobile Devicesista, joka ei ole vielä edes 10-vuotias, mutta jo Euroopan suurin älypuhelinvalmistaja.
Yhteistyö näkyy ensisijaisesti digitaalisilla mainospaikoilla olympiastadionilla ja myöhemmin Spotify Camp Nou -stadionilla, kun se avataan uudelleen kauden aikana.

Luvassa on myös digitaalista sisältöä FC Barcelonan kanavissa.

Julkaisun yhteydessä fanin takaraivoon ajeltiin FC Barcelonan vaakuna ja HMD:n logo. Videolla esiintyy myös HMD Skyline -puhelin uudessa sinisessä Blue Topaz -värissä.



"Kun on kyse luovuudesta ja innovaatiosta urheilussa, ei yksinkertaisesti voi jättää mainitsematta FC Barcelonaa. Seura on aina korostanut tuoretta ajattelua, kauneutta ja hohtoa – ja me jaamme saman ajattelutapavan teknologian suhteen. FC Barcelona tuo ihmiset yhteen – se on enemmän kuin seura – ja me olemme samanlaisia. Jokainen valmistamamme laite on suunniteltu parantamaan ihmisten elämää ja luomaan yhteyksiä. Olen ollut FC Barcelonan fani pitkään, siitä lähtien kun Michael Laudrup liittyi seuraan vuonna 1989. Faniuteni on jatkunut, ja olenkin iloinen voidessani ilmoittaa, että HMD liittyy myös kannattajien joukkoon. Emme malta odottaa, että pääsemme työskentelemään seuran ja Culersien (Barçan kannattajien) kanssa ja tekemään yhdessä upeita asioita", kommentoi Human Mobile Devicesin Global Chief Marketing Office Lars Silberbauer.

Lue myös nämä
Tägit
HMD Global Barcelona
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.