Resete on OnePlussan uusi valtuutettu huoltokumppani Suomessa

Janne Yli-Korhonen
31. heinäkuuta, 2024 13:57

Suomessa suosittu mobiiliteknologiayhtiö OnePlus tiedottaa, että se on allekirjoittanut huoltosopimuksen suomalaisen mobiililaitteiden huoltoliikkeen, Reseten kanssa.
Näin ollen Resetestä tulee Resetestä tulee OnePlussan valtuutettu huoltoyhtiö Suomessa, eli se tulee vastaamaan OnePlussan laitteiden huolloista, sisältäen sekä takuuhuollot että takuun ulkopuoliset huollot.

Sopimus tuli voimaan heinäkuussa 2024.

"Meille OnePlussalla on tärkeää, että käyttäjillemme tarjotaan laadukasta ja ammattimaista huoltoa nopeasti ympäri Suomen. Reseten maine luotettavana ja tehokkaana mobiililaitteiden huoltopalveluiden tarjoajana mahdollistaa sen, että OnePlus-käyttäjät saavat positiivisen asiakaskokemuksen myös huoltoasioissa. Käyttäjillemme kaikki pysyy siis ennallaan: huoltotilanteessa laitteen voi tuttuun tapaan toimittaa myös meidän virallisille jälleenmyyjillemme, joiden kautta laite toimitetaan Resetelle huoltoon", kertoo Elias Salmi, OnePlus Suomen maajohtaja.


OnePlussan lisäksi Resete hoitaa Suomessa myös OnePlussan kanssa samaan sarjaan kuuluvat OPPO-laitteiden huollot. Huollot toteutetaan alkuperäisillä varaosilla valmistajan virallisen ohjeistuksen mukaisesti.

"Reseten kasvu markkinajohtajaksi valtuutettujen mobiililaitteiden huolloissa on perustunut nopeuteen ja luotettavuuteen. OnePlussan tuotteet ovat tunnettuja erinomaisesta laadustaan ja siksi laitteet ovat suosittuja sekä yritysten että kuluttajien keskuudessa. Olemme innoissamme, että kauan odotettu yhteistyö OnePlussan kanssa on vihdoin totta ja pääsemme lunastamaan lupauksemme palvelukyvystä myös OnePlus-asiakkaille", kertoo Risto Päivänsalo, Reseten toimitusjohtaja.


Aiemmin OnePlussan huoltokumppani oli Mcare, mutta se ajautui konkurssiin. OnePlussan nettisivuilla linkki korjauspalveluun edelleen ohjaa Mcaren nettisivuille, mutta oletettavasti tuo muutetaan piakkoin.

Lisäksi OnePlussalla oli hetken aikaa Suomessa Helsingissä huoltoliike, mutta se suljettiin.

Lue myös nämä
Tägit
huolto Resete Oppo OnePlus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.