Olympialaisten kumppanina toimiva Samsung kuvaa avajaisseremonian 200 puhelimella

Janne Yli-Korhonen
19. kesäkuuta, 2024 15:38

Maailmanlaajuinen olympialaisten ja paralympialaisten kumppanina toimiva Samsung Electronics kertoo tarjoavansa uudenlaista kuvamateriaalia Pariisin olympialaisten avajaisista.
Samsung asentaa avajaisseremoniaa varten yli 200 Galaxy S24 Ultra -älypuhelinta 85:n urheilijaveneen keulaan ja kylkeen. Avajaisseremoniassa 10 500 urheilijaa kelluu Seine-jokea pitkin kullekin kansalliselle delegaatiolle osoitetuissa veneissä.
Kuvamateriaali jaetaan 5G-yhteyttä hyödyntäen.
Avajaiset pidetään 26.7. klo 20.00 alkaen.

"Meillä on kunnia tehdä tiivistä yhteistyötä KOK:n ja OBS:n kanssa, jotta voimme tuottaa korkealaatuista kuvamateriaalia ja tuoda fanit sekä kotona että paikan päällä entistä lähemmäksi jännitystä", sanoo Stephanie Choi, EVP & Head of Marketing of Mobile eXperience Business, Samsung Electronics.

Lisäksi puhelimia hyödynnetään Marseillen purjehduskilpailuissa, jossa jokainen kilpailuvene on varustettu Galaxy S24 Ultralla.
Samsungin mukaan purjehduskilpailut tuovat mukanaan täysin uusia haasteita esimerkiksi videon laadun ja yhteyksien toimivuuden suhteen.
Lähetyksessä hyödynnetään Galaxy S24 Ultra -puhelimen optisen kuvanvakaimen (OIS) ominaisuuksia, jonka lisäksi lähetystehoa on lisätty ja takaa-ajoveneeseen on lisätty linkkitornit.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Olympialaiset
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.