S-ryhmältä muistutus kahden kortin taktiikasta Bonuksen kerryttämiseen mobiililaitteilla

Janne Yli-Korhonen
30. toukokuuta, 2024 11:22

S-Pankki sai viimeinkin huhtikuussa lisättyä tuen Apple Paylle ja samalla Applen laitteilla pystyy nyt kerryttämään myös Bonusta. Tähän liittyen S-ryhmä on nyt julkaissut muistutuksen.
Tavallisesti yhdellä S-ryhmän muovikortilla hoituu sekä maksaminen että Bonuksen kerryttäminen, mutta mobiililaitteilla vaaditaan kahden kortin taktiikkaa.

Mobiililaitteilla maksupäätteellä ensin näytetään Bonusta kerryttävää S-Etukorttia, ja sen jälkeen asiakkaan valitsemaa maksukorttia.
Bonusta ja muita asiakasomistajaetuja ei siis saa mobiilisti pelkästään S-Etukortti Visalla maksaessa, vaan käyttäjän tulee ottaa mobiilissa erikseen käyttöön myös Bonusta kerryttävä S-Etukortti.

Applen iPhonessa kumpikin kortti lisätään yhteen sovellukseen eli Apple Lompakkoon. Korttien käyttöönotto onnistuu S-mobiilin kautta.

Androidin osalta lähiluettava S-Etukortti löytyy S-mobiilista ja maksu tapahtuu muulla lähimaksuratkaisulla kuten Google Payllä tai Samsung Payllä.

"Olemme huomanneet, että kaikki eivät vielä ole tätä ymmärtäneet, vaan osa asiakkaista on ottanut mobiilissa käyttöön vain S-Pankin maksukortin. Tiedossa voi olla ikävä yllätys seuraavana Tilipäivänä, jos asiakas on luullut kerryttävänsä samalla myös Bonusta, mutta se onkin jäänyt saamatta", toteaa S-ryhmän asiakkuusjohtaja Heini Dahlström.


S-ryhmä on muistuttanut asiasta asiakkaita myös sähköpostitse ja S-mobiilin kautta.

Viime vuoden alkupuolella Androidille tuotu S-mobiilin S-Etukortti toimii jo lähes kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa.

Applen osalta Bonuksen kerryttäminen iPhonessa olevalla S-Etukortilla onnistuu tässä vaiheessa seuraavissa ketjuissa: Prisma, S-market, Sale, Alepa, ABC Market, ABC Ravintola, Food Market Herkku​, Sokos, Emotion​, Prisma Rauta​ ja S-Rauta.

Muissa paikoissa Bonuksen hyödyntäminen iPhonella ei vielä ole mahdollista, joten fyysistä korttia joutuu vielä kantamaan mukanaan tiettyihin paikkoihin mennessä.

Lue myös nämä
Tägit
lähimaksaminen Google Wallet Apple Pay S-ryhmä S-Pankki
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.