Twitterin Fleets -tarinaominaisuus saapuu nyt kaikkien käytettäväksi

Janne Yli-Korhonen
17. marraskuuta, 2020 16:14

Twitterin käyttäjät saavat nyt uuden ominaisuuden nimeltä 'Fleets'. Ominaisuudella Twitteriin voi nyt jakaa ajatuksiaan vain hetkeksi aikaa, sillä nämä katoavat automaattisesti 24 tunnin jälkeen. Käytännössä tämä ominaisuus on siis vastine Instagramin ja Snapchatin vastaaville tarinoille.
Fleets -tarinaominaisuus julkaistiin jo aiemmin ja se oli testattavissa muutamissa maissa. Nyt Twitter on kuitenkin tiedottanut ominaisuuden saapuvan kaikille käyttäjille tästä päivästä lähtien.

Fleets -tarinat tulevat näkyviin käyttäjille aikajanan yläreunassa. Nämä tarinat näkyvät kaikille, jotka pystyvät näkemään Twitter-profiilin. Tarinoihin voi myös vastata, jos yksityisviestit ovat avoinna.

That thing you didn't Tweet but wanted to but didn't but got so close but then were like nah.

We have a place for that now--Fleets!

Rolling out to everyone starting today. pic.twitter.com/auQAHXZMfH

-- Twitter (@Twitter) November 17, 2020



Päivitys 14.7.2021: Twitter poistaa Fleets-tarinat.

Vain noin 8 kuukautta julkaisusta Twitter ilmoitti poistavansa Fleets-tarinat sovelluksesta 3. elokuuta 2021.

Fleets-julkaisujen oli tarkoitus saada lisää keskustelua aikaan Twitterissä, mutta näin ei tapahtunut. Syynä poistoon on siis vähäinen käyttö.

Twitter kuitenkin kertoo saaneensa käytöstä hyödyllistä tietoa ja tätä aiotaan tulevaisuudessa hyödyntää sovelluksessa paremmin. Fleetsit esiityivät sovelluksen yläreunassa ja tätä paikkaan tullaan hyödyntämään tulevaisuudessakin Twitterin äänikeskusteluhuoneiden paikkana.

Lue myös nämä
Tägit
Twitter
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.