Samsung myi ensimmäiset kymmenen miljoonaa puhelinta viime vuoden lokakuuhun mennessä ja sen jälkeen määrä on kaksinkertaistunut aiempaa lyhyemmässä ajassa. Syynä myynnin kiihtymiseen syksyn jälkeen lienee vasta useita kuukausia muuta maailmaa myöhemmin tapahtunut Pohjois-Amerikan julkaisu.
Vaikka Samsungin edellisen lippulaivan myynti ei vielä näytä hidastumisen merkkejä, yhtiöltä odotetaan Galaxy S III -mallin julkaisua. Uuden lippulaivan piti alun perin saapua Barcelonan Mobile World Congress -messuilla, mutta Samsung on ilmoittanut lykkäävänsä julkistusta myöhäisempään ajankohtaan.
Samsung on noussut maailman isoimmaksi älypuhelinvalmistajaksi kahden viime vuoden kuluessa huiman suosion saavuttaneen Galaxy-sarjan myötä. Samsung lähes nelinkertaisti älypuhelinmyyntinsä viime vuoden aikana yhteensä 95 miljoonaan kappaleeseen. Älypuhelinmarkkinoiden kakkonen Apple kuitenkin seuraa tiukasti perässä 93 miljoonalla myydyllä iPhone-puhelimella, kertovat tutkimusyhtiö IHS iSupplin tilastot Reutersin mukaan.
Kommentit (16)
Niinpä,hyvä puhelin menee kaupaksi eikä pelkästään perus "älyttömät" Nokia puhelimet!. ;)
Apple on hyvä haastaja älypuhelimissa (TODELLA paha).
totta!.ja hyvää kannattaa aina kehitellä paremmaksi eli tuleva sgs3. :)
Mun mielestä sgs2 on jo paljon parempi kuin iphone 4. Ainut oljenkorsi iphonella on tallennustilan määrä ja ehkä sovellusten määrä mutta muuten raudaltaan sgs2 on parempi ja hintaahan galaxylla on kaksisataa vähemmän kuin iphonella.
SGS2 on ollut taskussa viime heinäkuusta ja hyvin on pelannut. Rootattuna tietysti (nyt Android 4.0.3 ICS!). Mutta SGS3 saisi jäädä ostettua jos Googlelta ilmestyy uusi Nexus jossa uudet ROM-versiot pyörivät ajallaan. SGS3 on varmasti upee mutta entäs Touchwich? Kuinka nopeasti pysyy Samsungin softa ajantasalla ja kuinka kauan he tukevat sitä? Hei, kohtahan ICS on ohi, alamme jo odottamaan Android 5.0 "Jelly Beaniä"!
Täytyy vain toivoa SGS3:sen hintaa sopivaksi...
20 Milj. kärpästä ei voi olla väärässä? No ei onhan tämä ihan asiallinen luuri, vaikka muoviseksi onkin haukuttu, joten ei mikään ihme että menee kaupaksi. Paha vaan kun kärsivällisyys loppui ja on pakko roottailla ja flashata joku "stable" ICS, kun Samppa ei saa aikaiseksi omaa. =)
20 Miljoonaa palaa muovia ja lisää tulee...
20 miljoonaa palaa kovaa muovia muun muassa!. ;)
Muistan ajan, kun samsung ylpeili yhdellä perupuhelimella jota oli myyty n.10 miljoonaa kpl..
Nyt tulee heittämällä tuollanen 20 miljoonaa
oo
aika hyvä tulos
Meitä alkuperäisen Galaxy Tabin ostajiakin oli aivan hirrviän paljon, mutta pianpa se Samsung meidät unohti, kun kahta uutta ja hienompaa tabiä jo pukkasi markkinoille. Galazy S:ään ei tule enää päivityksiä, tuskin tähän tabiinkään eikä kohta Galaxy S kakkoseenkaan, kun jo kolmosta pukkaa myyntiin. LTE tulee ja jyrää kaikki vanhat 3G:t historian romukoppaan. Samsung ryöstöviljelee asiakaskuntaansa, mutta näinhän se ei voi pitkään jatkua. Ei enää tipu meikäläiseltä siihen firmaan.
Vastaa
@13 Taitaa olla aika margainaali puuhaa vielä, eikä harrastelijoitten tekemät modit saa olla syy lopettaa softatukea.
@14 +1
Vastaa
Sanoisimpa että Galaxy mallien roottaus johtuu päivitysten rajallisuudesta!
Ei ollut ihan helppo polku 2.3.6 Gingerbreadistä 4.0.3 ICSsään! Yksi IPhonen hyvä puoli on just siinä että kun vedät piuhan tietokoneeseen ja Itunes käyntiin niin update tulee melkein huomaamatta. Yritäpäs saada massat (20M!) tietoisiksi miten rootataan hajoittamatta koko vehe. Softatuen pitää tulla valmistajalta, helposti ja ajallaan!
@15 Roottaaminen on nykyään sentään aika helppoa ja riskitöntä puuhaa. "Lataa tämä paketti, paina tuota nappia, muista ottaa back up!" tyylisiä ohjeita seuraamalla homma käy aika kivuttomasti.
Olisin kyllä itse odotellut virallista ICS:ää, mutta kun rupesin miettimään että se varmaan on viimeinen päivitys mitä Samppa suvaitsee kakkos galaxylle julkaista, niin roottaus siinä kumminkin tulisi vastaan.
Olisi kyllä mukava kuulla jotain prosenttiosuuksia mikä määrä esim. Galaxy ykköstä ja kakkosta on rootattu, tai miten paljon on esim. iPhone 4 jailbreakattu. En jaksa tosiaan uskoa että se osuus voi olla kovinkaan suuri, vaikka sellainen mielikuva tulee kun pyörii puhelinfoorumeilla. Olisikohan joku 5% liikaa heitetty? Onko jossain jotain tutkimuksia tehty?